15. februára 2011

Homosexualita = pedofília

Keď sa v roku 2010 dostala do parlamentu Sloboda a Solidarita, viacerí ľudskoprávni aktivisti sa vytešovali, že na Slovensku už bude konečne viať nebodaj holandská zástava. Detinské oslavy sa však čoskoro skončili, pretože pochybnosti o charaktere Richarda Sulíka sa naplnili a do vládneho programu sa v podstate nedostalo nič, čo v skutočnosti oslovilo voličov tejto na Facebooku kvasenej straničky. Žiadna marihuana, tobôž nie registrované partnerstvá pre gejov a lesbičky.

Kádehákom sa opätovne podarilo zablokovať tému, ktorá sa vo vyspelých krajinách západnej demokracie ani veľmi nerieši, berie sa jednoducho za samozrejmosť, že dvaja ľudia rovnakého pohlavia majú právo uzavrieť zväzok podobný manželstvu alebo aj samotné manželstvo. Tieto partnerské inštitúty predsa bezproblémovo fungujú v desiatkach štátoch po celom svete. Sexuálna orientácia dokonca nesmie byť problémom pri adopciách detí, rozhodol Európsky súd pre ľudské práva v roku 2008.

U nás ale štát lezie vlastným občanom doslova do postele. V praxi to znamená, že napríklad dvaja muži s túžbou osvojiť si potomka, sú pred zákonom niečo úplne iné ako manželský párik, ktorý nad vlastným synom či dcérou ani neuvažuje. Základným kameňom úrazu je totiž tá správna dierka, hoci análnemu sexu môže holdovať rovnako i heterosexuálna dvojica. Ani Jánovi Slotovi sa nezdá, „keď nejaký pupuš svojmu kamarátovi do jeho zasranej riti pchá svoj kokot“ a myslí si, že je to „deviácia, tak ako pedofília“.

Paradoxom zostáva napokon zase Sulík, ktorý cez svoju takzvanú liberálnu stranu prepašoval do Národnej rady človeka s rovnakými scestnými názormi. Igor Matovič sa v nedávnom interview pre Sme v princípe vyjadril rovnako, homosexualitu prirovnáva k pedofílii, lebo v oboch prípadoch ide o úchylku. „Z pohľadu veriaceho je to hriešne a nevhodné“, ešte dodáva. Budem sa teraz trošku rúhať, ale ak obraz normálnej rodiny v západnej civilizácii vychádza z kresťanského vzoru Jozef – Mária – Ježiš, tak potom to tiež nie je veľká výhra. Veď Jozef ani nebol Ježišovým otcom, tým bol Boh, ktorý Máriu bez jej vedomia a súhlasu oplodnil. Dnes sa tomu hovorí znásilnenie.

Vyšlo na Je to tak, slovenskej edícii Le Monde diplomatique.

Pôvodný zdroj | Jílek, Peter F. 'Rius: Homosexualita = pedofília. In Je to tak : Le Monde diplomatique [online]. ISBN 1337-8872. 15. 2. 2011 [cit. 2014-12-29]. Dostupné na internete: <http://www.jetotak.sk/editorial/homosexualita--pedofilia>.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára